Taxi Service

Deurne
Antwerpen
Luchthaven
voor groepen

Taxi Deurne is dé taxi service in Antwerpen en omstreken. Als lokaal bedrijf met jarenlange ervaring, bieden wij een uitstekende service, comfort en veiligheid voor al uw ritten. Ontdek hier alles over onze diensten en waarom Taxi Deurne uw ideale partner is voor uw taxi rit in en rond Antwerpen.

Uw betrouwbare taxi service in Antwerpen

In de bruisende stad Antwerpen kan het een gedoe zijn om je te verplaatsen, vooral als je haast hebt of een groep moet vervoeren.

Taxi Deurne is uw oplossing. Als toonaangevend taxibedrijf in Antwerpen zijn we trots op het bieden van betrouwbare, handige en betaalbare vervoersdiensten om aan al uw behoeften te voldoen.

Taxi boeken vanuit :

FAQ

Wat zijn de tarieven van Taxi Deurne?

Onze tarieven zijn transparant en concurrerend. U kunt de exacte tarieven vinden op onze website of door contact op te nemen met onze klantenservice voor een prijs op uw maat.

Is er een extra toeslag voor luchthavenvervoer?

Er zijn geen extra toeslagen voor luchthavenvervoer. Onze tarieven zijn all-inclusive, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Kan ik een taxi vooraf reserveren?

Ja, u kunt bij Taxi Deurne eenvoudig een taxi vooraf reserveren. Geef uw gewenste ophaaltijd en -locatie door via onze website, telefoon of app, en wij zorgen ervoor dat er op het afgesproken tijdstip een taxi voor u klaarstaat.

Wat zijn de betaalmogelijkheden bij Taxi Deurne?

Taxi Deurne accepteert creditcards, evenals contante betalingen en betalingen via onze app. U kunt bij ons dus op de manier betalen die u het meest geschikt vindt.

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of annuleren?

Als u uw boeking wilt wijzigen of annuleren, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder en wanneer er geen misbruik is kan dit zonder wijzigings- of annuleringskosten.

Rit boeken ?

Vul hier uw gegevens in en wij contacteren u om concreet af te spreken

Bel ons of Chat met ons